Universitetų, kolegijų, mokslo centrų studentai ir dėstytojai gali dalyvauti moderniose maisto sektoriaus praktinio mokymo laboratorijose vykstančiuose užsiėmimuose, išnaudoti turimą įrangą ir įrengimus.
Mokymo Centras siūlo:
- Vykdyti kokybiškas studijas, integruojant praktinį mokymą;
- Pagal aukštųjų mokymo įstaigų poreikius organizuoti pažintinius vizitus, neformaliąsias mokymo programas ir kursus;
- Studentams atlikti praktiką ir laboratorinius darbus praktinio mokymo centro laboratorijose.
PRAKTINIO MOKYMO UŽSIĖMIMAI
- Įvairių pusgaminių užkandžiams ir šaltiesiems patiekalams gaminimas.
- Duonos ir pyrago kepinių
- Mėsos ir paukštienos pusgaminių ir gaminių gamyba.
- Pieno gaminių gamyba.
- Bemielės tešlos konditerijos gaminių gamyba.
- Mielinės tešlos konditerijos gaminių gamyba.
- Konditerijos gaminių gamyba.
- Šakočių gamyba.
- Desertų gamyba.
- Rankų darbo saldainių gamyba ir kt.