suagusiu

Universitetų, kolegijų, mokslo centrų studentai ir dėstytojai gali dalyvauti moderniose maisto sektoriaus praktinio mokymo laboratorijose vykstančiuose užsiėmimuose, išnaudoti turimą įrangą ir įrengimus.

Mokymo Centras siūlo:

  • Vykdyti kokybiškas studijas, integruojant praktinį mokymą;
  • Pagal aukštųjų mokymo įstaigų poreikius organizuoti pažintinius vizitus, neformaliąsias mokymo programas ir kursus;
  • Studentams atlikti praktiką ir laboratorinius darbus praktinio mokymo centro laboratorijose.

PRAKTINIO MOKYMO UŽSIĖMIMAI

  • Įvairių pusgaminių užkandžiams ir šaltiesiems patiekalams gaminimas.
  • Duonos ir pyrago kepinių
  • Mėsos ir paukštienos pusgaminių ir gaminių gamyba.
  • Pieno gaminių gamyba.
  • Bemielės tešlos konditerijos gaminių gamyba.
  • Mielinės tešlos konditerijos gaminių gamyba.
  • Konditerijos gaminių gamyba.
  • Šakočių gamyba.
  • Desertų gamyba.
  • Rankų darbo saldainių gamyba ir kt.