adult-education

Moderniose maisto sektoriaus praktinio mokymo laboratorijose profesinio mokymo įstaigų moksleiviai ir profesijų mokytojai gali dalyvauti įvairiuose praktiniuose užsiėmimuose, išnaudoti turimą įrangą ir įrengimus.

Mokymo centras kviečia kolegas iš kitų profesinio mokymo įstaigų dalyvauti pažintiniuose vizituose, mokymuose ir kursuose, kuriuos veda mokymo centro profesijos mokytojai. Skatintinas profesinio mokymo specialistų dalijimasis gerąja patirtimi. Mokymų ir seminarų temos bei kvalifikacijos tobulinimo programos gali būti rengiamos, atsižvelgiant į interesantų poreikius.

PRAKTINIO MOKYMO UŽSIĖMIMAI

  • Įvairių pusgaminių užkandžiams ir šaltiesiems patiekalams gaminimas.
  • Duonos ir pyrago kepinių
  • Mėsos ir paukštienos pusgaminių ir gaminių gamyba.
  • Pieno gaminių gamyba.
  • Bemielės tešlos konditerijos gaminių gamyba.
  • Mielinės tešlos konditerijos gaminių gamyba.
  • Konditerijos gaminių gamyba.
  • Šakočių gamyba.
  • Desertų gamyba.
  • Rankų darbo saldainių gamyba ir kt.